۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۷:۱۲

پیرویسی:

مشاوره های مذهبی در زندان قزوین ارائه می شود

مشاوره های مذهبی در زندان قزوین ارائه می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون اداره كل زندانهای استان قزوين گفت: به مکنظور پاسخکگویی به سوالات و شبهات مذهبی مددجویان، مركز مشاوره مذهبی در زندانهای استان راه اندازی و فعال شده است.

محمد پيرويسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: تقویت باورهای دینی و اعتقادات مذهبی نقش مهمی در کاهش جرائم دارد و اگر روحیه معنوی در افراد افزایش یابد به نتایج ارزشمندی دست خواهیم یافت.

پیرویسی گفت:به منظور بارور شدن افكار دینی و اسلامی مددجويان و بالابردن اطلاعات مذهبی آنها مركز مشاوره مذهبی در زندان ها فعال شده و پاسخگوی سؤالات و مسائل شرعی و دینی مددجويان است.

وی افزود: ارتقاء سطح شناخت دينی رابطه مستقيمی با كاهش ارتكاب جرائم دارد و از آنجا که در محيط زندان بسترهای مناسبی برای بازنگری رفتارها در بين مددجويان وجود دارد،بسياري از افراد در زندان به اشتباهات خود پی برده و زمينه تغيير و تحول درونی را دارند.
 
پيرويسی یادآورشد: بسیاری از مواقع ابهامات کوچکی بويژه در مسائل دينی بروز می کند که موجب تضعیف اعتقادی افراد می شود و افراد را به بيراهه می کشاند که در چنين موقعيتی بويژه برای زندانيان، حضور یک مشاوره از بروز تكرار خطا جلوگیری می کند.

معاون اداره كل زندانهای استان قزوين اظهارداشت: بروز خرده فرهنگ های متفاوت نتيجه ضعف در افكار و كردارهاست و در جامعه ما كه اصول جامع دينی در آن جاری است و مردم بر اساس باورهای مذهبی رفتارهای فردی، خانوادگی و اجتماعی خود را سامان می دهند، در هنگام بروز مشكلات راه چاره را بايد از متن دين جستجو کرد.

وی گفت: دين برای تمام مشكلات فراروی بشر برنامه هایی دارد كه كارشناسان و مشاوران اين حوزه می توانند آنها را استنباط کرده و با استفاده از آنها مشکلات را کم کنند.

این مسئول یادآورشد: حل مسائل و مشكلات مددجويان در حوزه های دينی، از مسئوليتهای اصلی مسئولان زندان است و بايستي بعنوان يک وظيفه مذهبی و شرعی همواره راهگشای مشكلات اين افراد باشيم.

وی به نقش مشاوره دينی در کاهش بحران ها اشاره كرد و افزود: طرح مشاور دينی در زندان حساس و مؤثر است و آگاه كردن مددجويان با چگونگی مقابله و مبارزه با مشكلات و تقويت روحيه و بالا بردن ظرفيت های احساسی و روانی آنان بر اساس آموزه های دينی از جمله اهداف مهم اين طرح است که به تقويت خودباوري و اعتماد به نفس و تغيير رفتار مددجويان كمك موثری می کند.

پيرويسی در پايان گفت: سلامت فكری، محور توسعه و پيشرفت در همه ابعاد و زمینه واکسينه شدن در مقابل انواع انحراف و كج رویهاست لذا برای اصلاح نگرش و تغيير رفتار، متخصصان حوزه دينی به عنوان يک مولفه مهم درجامعه محسوب می شوند كه بايد در همه بخش های اجتماعی ازجمله زندانها فعال باشند.



 

 

کد خبر 2287313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha